Eventi

 Intergriraj  najmoćnija iskustva kroz programe uživo

Magma Festival

13-18.08.2024 – Karlovac, Mrežnica robinson camp

Magma je festival  tradicionalnog, organskog etno zvuka, anđeoskih pjevača, amazonskih icaros melodija, magičnih balkanskih bendova, transcendentalnih kirtana i vatrenih Dj-a.

30 učitelja, predavača, iscjelitelja i performera drži radionice, predavanja i ceremonije šest dana na tri pozornice u velikim šatorima.

Upijaj njihova iskustva, znanje, inspiracije, tehnike i vještine koje ti pomažu u raznim životnim izazovima.

Tu ćeš sresti stare i pronaći nove prijatelje, partnere i inspirativne ljude. Zabavi se na dnevnim i večernjim programima i performansima. Otkrij nove zanimljive ceremonije iz svijeta šamanizma.

Vježbaj razne discipline, yogu, meditaciju, hladno kupanje, šumski fitnes, svjesno disanje. Poveži se na ženskom i muškom krugu. Uživaj u individualnim tretmanima, masažama i iscjeljenjima. Upoznaj se s izvornim staroslavenskim učenjima!

Povuci se od  vanjskog svijeta, napuni se i vrati transformiran.

Imamo datume – prijavi se!

Magma festival

Magma je festival  tradicionalnog, organskog etno zvuka, anđeoskih pjevača, amazonskih icaros melodija, magičnih balkanskih bendova, transcendentalnih kirtnana i vatrenih Dj-a. 30 učitelja, predavača, iscjelitelja i performera drži radionice, predavanja i ceremonije šest dana na tri pozornice u velikim šatorima.

13-18.08.2024. MREŽNICA, ZVEČAJ, KARLOVAC

šumbiz

Sljeme i okolica Zagreba. trosatni izleti u šumu za ljude iz svijeta biznisa. Svake prve srijede u mjesecu. Prijavi sebe i svoje kolege i zaposlenike na ovaj inovativni program šumske terapije.

MUŠKI KRUG

Šumska braća, vikend radionica i druženje u divljini. Spavanje u organiziranom smještaju koji uključuje i 4 obroka. Tri instruktora, preživljavanje u prirodi, fitness i Wim Hof.  Lokacija Kamačnik planinarski dom, 23.3.2024.

Divlji vrt

Radionice prepoznavanja, branja i pripreme samoniklog bilja za jelo. Provode se u planianrskim društvima u ZG-u. Moguće prisustvovanje radionici i ako niste član društva. Vrijeme početka programa 15.04.2024

Prijave se primaju odmah na mail info@antonrudan.com

Muški krug

Šumska braća, vikend radionica i druženje  u divljini. Spavanje u organiziranom smještaju koji uključuje i 4 obroka. Tri instruktora, preživljavanje u prirodi, fitness i Wim Hof. Lokacija: Kamačnik planinarski dom, 23.3.2024.

Prati vijesti iz šume uz Newsletter

8 + 11 =