Što radimo

Vještine

Odlazak u šumu radi zabave, inspiracije, izlječenja, samospoznaje, duhovne promjene, ljubavi, hrane, skloništa, energije, zaštite, umjetnosti ili samo kao opuštanje i rješavanje svakodnevnog stresa drevna je aktivnost i potreba čovjeka. Šuma nam daje ono bez čega ne možemo duže od nekoliko minuta – a to je kisik. Stoga je naša povezanost sa šumom stalna i neprekinuta. Radost, zadovoljstvo i napunjenost pozitivnom energijom osjećamo i zbog boja koje gledamo i koje gode našem oku, te opuštaju  psihu.

Kroz ovu radionicu učimo sve aspekte prisutnosti u šumi. Tražimo hranu i učimo o samoniklom bilju, gradimo sklonište, skupljamo drva za vatru, vježbamo, trčimo, hodamo, penjemo se po drveću i tražimo izvore vode. Prolazimo kroz niz zadataka i vježbi kako bi stekli niz vještina potrebnih za preživljavanje u prirodi, ali i za osobnu promjenu na bolje. Sve vještine koje steknete tijekom šumskog povlačenja upotrebljive su u svakodnevnom životu. Povlačimo se kako bismo svoj davno izgubljeni instinkt za snalaženje u prirodi ponovo probudili i osvježili svoje tijelo i um.

Promjene do kojih dolazimo tijekom i nakon šumskog povlačenja su mnogobrojne i dugotrajne. Japanski znanstvenici tvrde da samo pola sata boravka u šumi štiti imunitet iduća dva mjeseca. Tehnikama svjesnog boravka u šumi povećavamo dobrobit utjecaja nekoliko puta. Ovaj program  uključuje cjelokupno iskustvo i znanje koje Anton prenosi kroz druge odvojene radionice i ako želite potpuno iskustvo onda je ovaj program upravo za vas.

booking & faq

Bookiraj Radionicu

Koliko traje radionica?
Zvečaj Mrežnica.
Koliko polaznika ?
od 10 do 30.
Trebamo li predznanje?
Nije potrebno.
Dob polaznika?
Od 17 - 75 godina.
Cijena radionice?
699 kn /dan (min 2 dana)
Što treba ponijeti?
Dobit ćete upute na mail.