Što radimo

Vještine

Za kvalitetan razvoj i napredak ljudskog života, društva i cijelog planeta vrlo je bitno da imamo zdrave odnose pune ljubavi, povjerenja, otvorenosti i strasti između parova koji predstavljaju bazu za ugodan i zabavan život, te stvaranje i odgoj novog živog bića. Najčešće kažemo “čemu sve ako nemam partnera sa kojim mogu podijeliti trenutke koje živim”.

Iako su odnosi i veze predstavljeni kao jednostavni, zapravo su vrlo kompleksni, jer mi smo socijalna emotivna živa bića koja na vrlo složen način izražavamo svoje emocije koje duboko utječu na naš cijeli život. Upravo tu nastupa šuma, divljina, zadaci koje smo pripremili za parove kako bi još više obogatili svoju vezu.

Provedite nekoliko nezaboravnih dana koji će duboko utjecati na vas kao partnera, a time i na vašu vezu. Bez obzira jeste li tek na početku veze ili slavite 50 godišnjicu braka, ovo će biti aktivni trenuci koji se ne zaboravljaju. Dopustite da vas priroda i divljina oplemeni na način kako samo ona to zna.

booking & faq

Bookiraj Radionicu

Koliko traje radionica?
1 do 3 dana
Na kojoj lokaciji se održava radionica
Mrežnica (ili po dogovoru)
Na kojoj lokaciji se održava radionica
Use insightful judgment to shoot, edit and select the most impactful photographs ensuring that relevant aspects of a story are covered.
Što sve uključuje radionica?
Radionica je all inclusive što znači da uključuje doručak, ručak i večeru.
Cijena?
1290 kn/dan (za par)