Vege burges

Ponuda

Hempburger

Najprodavaniji burger od konoplje, hit zadnjih 5 godina, nezamjenjiv na tronu najinteresantnijih burgera ikad. Napravljen od cijelog sjemena ekološke hrvatske konoplje uz dodatke vrhunskih začina zasigurno je visoko energetski  proizvod koji  vas može držati cijeli dan.

Falafel

Jedinstveni falafel koji osim korijandera sadrži i divlje bilje iz šume, serviran u lepinji sa izvrsnim humusom i tahinijem novi je iskorak za sve vas  Ako ste željni  gurmanske avanture sa nečim novim u vašim ustima ovo je proizvod za vas!

Seitanburger

Klasičan burger od mesnog  seitana sa izvrsnim začinima i mekim seitanom koji se topi u ustima. Mariniran u vrhunskom senfu i tamariju sa dodacima divljeg bilja ovaj izvrsni burger mazi vaša osjetila toliko da ga ne možete podijeliti sa drugima, želite ga cijelog za sebe

Shamanburger

vrlo sofisticiran burger od mješavine divljih gljiva vrganja, lisičarki i crnih truba. Jedinstven proizvod na tržištu sa neopisivom aromom divlje šume. Za ljubitelje apsolutnog doživljaja gljiva dolazi u kombinaciji sa umakom od tartufa.

Chickburger

Ne, nije to piletina, to je chickpea ili slanutak. Spoj falafelskih začina i burgerskog oblika ovo je flafburger koji ćete naručiti još mnogo puta kad ga jednom probate. Tahini ,humus i probrane salate čine ovo jelo remek djelom u burger umjetnosti.