Vegeterijanski kuhar

Festivali

Anton je započeo karijeru kuhara  kao vegetarijanski kuhar na raznim  glazbenim festivalima. Opremio je dvije pokretne kućice za kuhanje i počeo je na malim festivalima od svega nekoliko stotina ljudi gdje je predstavio jela koja nikad prije nisu bila na takvim manifestacijama. Vrlo brzo počeo je raditi na najvećim festivalima od ultra Europe u Splitu, Outlook dimension u Puli, Gardena u Tisnom, In music u Zagrebu,  Modema u Slunju pa sve do najvećih kao Boom u Portugalu ili Mim u Bugarskoj

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj  pozvan je na najveće glazbene festivale u regiji i svijetu. On je osmislio prvu i jedinu kuhinju  koja je svoju ponudu imala na toliko velikom broju festivala. Danas nakon 10 godina njegovi  su restorani najposjećeniji na upravo tim festivalima. Jela kao hempburger, seitankebab, mushrumburger, wild falafel I chickburger su postali sastavni dio atmosfere ovih festivala i najtraženiji su čak i kod onih koji nisu vegani ili vegetarijanci

A: Rudan brand

Plant hunter kitchen

Od 2019 osmislio je novo ime za svoju vegetarijansku pokretnu kuhinju iz razloga što je tijekom godina to postao njegov brand: Plant hunter kitchen.

Najtraženija jela na festivalima

Vege ponuda

Hempburger
$ 79
vege meso
seitankebab
$ 99
No meet
mushrumburger
$ 129
Multiple location
wild falafel
$ 159
Multiple location
javite nam se

Organizirate glazbeni festival?

Ukoliko organizirate glazbeni festival javite nam se da vas dodamo u kalendar jer naša ekipa i kućice  su spremni za put prema vama, a posjetitelji će sigurno htjeti uživati u jelima koja ćemo sa ljubavlju pripremiti.

Naše dugogodišnje iskustvo pripreme hrane na otvorenom i vještine koje smo naučili dovode nas u sam  vrh svjetskih pokretnih kuhinja.

Za organizatore

F.A.Q.

Potrebni priključci
Use insightful judgment to shoot, edit and select the most impactful photographs ensuring that relevant aspects of a story are covered.
Ponuda
Use insightful judgment to shoot, edit and select the most impactful photographs ensuring that relevant aspects of a story are covered.