Što radimo

Vještine

Ako želite priuštiti sebi i svojim zaposlenicima pravi motivacijski team building nakon kojeg zaista možete mjeriti promjenu u atmosferi i poslovanju tvrtke – ovo je radionica za vas.  Dovedite novu energetsku razinu u svoje svakodnevno okruženje na poslu, naučite nove vještine kojima možete postići ono što bi željeli na svom radnom mjestu. Donesite vibraciju šume u svoj tim, surađujte i komunicirajte na prirodnim osnovama.

Niz zadataka koje smo pripremili za vas osnažiti će vas kao pojedinca, ali i kao grupu. Nakon ovih izazova u divljini ništa više neće biti teško kada se vratite u grad. Ne postoji nešto što vaš tim ne može. Vaši učitelji biti će surova divljina i njeni elementi vatra, voda, zrak i zemlja.

Odbacite mobitele na neko vrijeme i komunicirajte i surađujte kao čopor u divljini. Nakon ovog nezaboravnog iskustva trest će se konkurencija, jer ćete naučiti strašan ples ratnika Maora, bit ćete organizirani poput vukova, kretati se poput lavova i voditi grupe poput gorila! Divljina je u vama i u vašoj grupi – pokažite je!

Rezerviraj termin

Bookiraj Radionicu

Koliko traje radionica?
1 do 5 dana.
Na kojoj lokaciji se održava radionica
Mrežnica (ili po dogovoru)
Na kojoj lokaciji se održava radionica
Use insightful judgment to shoot, edit and select the most impactful photographs ensuring that relevant aspects of a story are covered.
U kojim mjesecima se održava radionica?
kroz cijelu godinu
Cijena?
all inclusive 799/dan (po osobi)